Welkom bij Spaartechnologie

Op deze site kan je op een eenvoudige manier beginnen aan jouw Bitcoin avontuur. Stap voor stap leer je meer over deze nieuwe technologie die onze wereld grondig gaat veranderen.

Welkom bij Spaartechnologie

Introductie

Via deze website kan je op een eenvoudige manier aan de slag met Bitcoin. Net zoals met de komst van het internet zal de adoptie van Bitcoin een traag en gradueel proces lijken tot je plots wakker wordt en het niet meer kan wegdenken. Daarnaast is er nog een financiƫle drijfveer om er snel aan te beginnen. Bitcoin is voor iedereen. Begin vandaag nog!

Principes

  • Simpel beginnen en bijleren is beter dan helemaal niet beginnen.
  • Experimenteer en probeer nieuwe dingen uit.
  • Begin met kleine bedragen tot je meer vertrouwen hebt in de technologie.
  • Neem volledige controle over jouw geld (beheer je eigen sleutels)
  • Behoud focus en vermijd scams (gebruik alleen Bitcoin producten & diensten)

Contact

Heb je vragen bij bepaalde stappen in deze gids? Je kan me contacteren via onderstaande links.

Volgende Stappen

De beste manier om te starten met Bitcoin is om een kleine hoeveelheid aan te schaffen. Wanneer je de volgende stap afwerkt zal je reeds je eerste bitcoin gespaard hebben. Bitcoin sparen is toegankelijk voor iedereen. In het eerste deel ga je dus meteen aan de slag met bitcoin zonder al te veel extra informatie. Het is veel leuker om de technologie te ervaren dan om grote stukken tekst te moeten lezen. Wie gewoon een eenvoudige manier zoekt om bitcoin op geregelde tijdstippen aan te kopen kan zo snel op weg gezet worden. Daarnaast leer je net voldoende om het netwerk op een veilige manier te gebruiken.

Verder gaan