Skip to content
Boeken over bitcoin

Boeken over bitcoin

Je kan nu alvast op een veilige manier Bitcoin gebruiken. Stel zeker je spaarplan in met Relai en verzamel sats. Lees de pagina met veelgestelde vragen over Bitcoin.

De Bitcoin Standaard

Om beter te begrijpen waarom Bitcoin spaartechnologie is, raad ik aan om 'De Bitcoin Standaard' te lezen van Saifadean Ammous.

de-bitcoin-standaard

De essentiële gids over Bitcoins geschiedenis, eigenschappen, gebruiksmogelijkheden en toekomst.

In De Bitcoin Standaard neemt econoom Saifedean Ammous de lezer mee op een fascinerende reis door de boeiende geschiedenis van de technologie achter geld. Hij beschrijft hoe deze technologieën hun monetaire rol verwierven en verloren, wat dit ons kan leren over de ideale kenmerken van geld en hoe Bitcoin ontwikkeld is om hier een antwoord op te bieden. Ammous legt uit hoe de economische, sociale, culturele en politieke voordelen van solide geld boven onsolide geld ruimte geven voor een welingelichte discussie over de potentiële rol van Bitcoin in de digitale economie van de toekomst. In plaats van een valuta voor criminelen of een goedkoop betaalnetwerk voor de massa, stelt dit boek dat Bitcoin zich ontwikkelt als gedecentraliseerd, politiek neutraal, op een vrije markt gebaseerd alternatief voor nationale centrale banken met mogelijk enorme implicaties voor individuele vrijheid en welvaart. Voor iedereen die op zoek is naar verheldering en verduidelijking omtrent dit nieuwe digitale geld, is De Bitcoin Standaard het essentiële hulpmiddel.

Koop het boek hier en gebruik coupon-code spaar om 10% korting te krijgen.

Nog meer leren?

Wil je nog meer leren over Bitcoin en met praktische informatie aan de slag gaan? Schrijf je dan in via deze link om mijn nieuwsbrief te ontvangen. Bevestig je inschrijving in je mailbox.

Bezoek bewijsvanwerk.com voor praktische gidsen die je meer leren over assymetrische cryptografie, nodes, hardware wallets en meer.

Tot snel!